tort ananas z pomarańczą:
trzy spody biszkoptowy przełożone kawałkami ananasa
i kremem śmietankowo - pomarańczowym
pistacja z maliną:
pistacjowy biszkopt jaconda, konfitura malinowa,
pistacjowy krem patissiere (budyniowy)
leśny mech:
biszkopt ze szpinakiem,
lekki krem limonkowy z serka śmietankowego
z owocami
karmelowo - miodowy:
8 cieniutkich karmelowo - miodowych spodów
przełożonych kremem śmietankowym i owocami
Tort owocowy: trzy spody biszkoptowy przełożone owocami
i lekkim kremem z serka śmietankowego
cappuccino:
biszkopt migdałowy Joconda nasączony świeżo zaparzoną kawą,
galaretka cappuccino,
lekki krem kawowy)
miodowy z kremem karmelowym i orzeszkami
miodowy z kremem z serka śmietankowego i malinami
Tort owocowy: trzy spody biszkoptowy przełożone domową frużeliną
i lekkim kremem z serka śmietankowego
tort "Fraisier" - czyli tort truskawkowy
(biszkopt z dodatkiem mielonego migdała, krem waniliowy krem budyniowy,
truskawka)
lekki tort truskawkowy
(biszkopt klasyczny, krem z serka śmietankowego, truskawka)
esterhazy
(spody dakłas (orzechowa beza) przełożone kremem budyniowym)
"napoleon"
(cieniutkie ciasto - niby francuskie, lekki krem z serka śmietankowego z dodatkiem owoców)
bezowy
(beze posmarowane gorzką czekoladą, lekki krem waniliowo - truskawkowy,
biszkopt Joconde - migdałowy, lekki krem truskawkowy)
grylażowy
(biszkopt migdałowo - grylażowy, syrop kawowy, krem - domowa nutella)
klasyczny
(biszkopt klasyczny przełożony lekkim kremem maślanym)
miodowy
(biszkopt miodowy przełożony lekkim kremem owocowym)
chałwowy
(biszkopt, marmolada owocowa, lekki krem chałwowy)
limonka:
mięciutki, wilgotny biszkopt przełożony lekkim kremem limonkowy
"oreo"
(biszkopt "guinness, lekki krem czekoladowo-waniliowy z białej czekolady)
"opera" truskawkowa:
biszkopt Joconde (z mielonych migdałów), krem kawowy, krem (curd) truskawkowy,
marmolada truskawkowa
truskawka z mango -
dakłas (biszkopt migdałowy), lekki krem z mango, frużelina truskawkowa)